Velo de Ville

Van wiel tot stuur. Van kleur tot schakelgroep Alles kan je zelf bepalen bij Velo de Ville!

Ieder mens is anders. Ieder mens heeft dan ook andere wensen. Waarom dan standaard fietsmodellen maken dacht Velo de Ville? Het Duitse fietsenmerk maakt fietsen geheel naar uw eigen zin. Een fiets wordt bij Velo de Ville niet meer gezien als massaproduct. Maar een persoonlijkheid. Jouw persoonlijkheid.

Velo de Ville

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Velo de Ville vol passie fietsen. Door alle ervaringen is het Duitse fietsenmerk gelukt om kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen.  Het plezier en passie voor de fiets is voor hun bijzonder belangrijk. Dit is namelijk een vereiste voor de hoogwaardigheid van de producten en de ideeën in de doorontwikkeling van onze fietsen is.

KLEURENKEUZE EN KWALITEIT

Je kunt je eigen fiets geheel naar eigen smaak en behoeften invullen. Dit kan met de handige online configurator. In vele kleine stappen word je fiets geheel naar wens gemaakt. Ten eerste wordt het door u gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in uw lievelingskleur gelakt. Bij de vervaardiging van de kleuren let Velo de Ville niet alleen erop dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar ook op de kwaliteit van de lak. Zo bieden alle kleuren een bijzonder hoge duurzaamheid en zijn zij slagvast.

CONTROLE EN UITLEVERING

Alle fietsen van Velo de Ville worden voordat zij uitgeleverd worden uitvoerig gecontroleerd en getest. Elk schroefje, boutje en moertje moet vast zitten en geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn. Met behulp van uw bestelling controleert Velo de Ville nog een keer of alles naar wens gebouwd is. Bovendien test Velo de Ville jouw droomfiets op veiligheid en kwaliteit.