Showroom bezoek op tijdsafspraak is weer mogelijk! 

Ophalen/ bezoek van de winkel mogelijk vanaf 4 uur na contact.

Reparatie en slijpen kan zonder afspraak worden gebracht.

 Shop nu via Facetime of whatsapp

Velo de Ville

Van wiel tot stuur. Van kleur tot schakelgroep Alles kan je zelf bepalen bij Velo de Ville!

Meer informatieContact

Stel je droomfiets samen met Velo de Ville

Ieder mens is anders. Ieder mens heeft dan ook andere wensen. Waarom dan standaard fietsmodellen maken dacht Velo de Ville? Het Duitse fietsenmerk maakt fietsen geheel naar uw eigen zin. Een fiets wordt bij Velo de Ville niet meer gezien als massaproduct. Maar een persoonlijkheid. Uw persoonlijkheid.

Velo de Ville biedt de kans om uw droomfiets helemaal naar uw wens samen te stellen.Het Duitse fietsenmerk heeft een ruim assortiment aan fietsen. Hierbij mag een een groot aanbod E-bikes niet ontbreken. U kunt door middel van de handige configurator uw frame, lievingskleur en alle andere componenten naar wens uitkiezen. Zo wordt uw fiets geheel naar eigen wens en behoeften samengesteld. U kunt uw samenstelling bij Van Tol Sport laten controleren, waarna uw droomfiets besteld kan worden via Van Tol Sport. Mocht u liever samen met ons uw droomfiets samenstellen is dit ook mogelijk in onze winkel.

FIETSEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Droomfiets kiezen en individueel configureren

Gepassioneerd met veel ervaring

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Velo de Ville vol passie fietsen. Door alle ervaringen is het Duitse fietsenmerk gelukt om kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Velo de Ville is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers. Het plezier en passie voor de fiets is voor hun bijzonder belangrijk. Dit is namelijk een vereiste voor de hoogwaardigheid van de producten en de ideeën in de doorontwikkeling van onze fietsen is.

Kleurenkeuze en kwaliteit

U kunt uw eigen fiets geheel naar uw smaak en behoeften invullen. Nadat u uw droomfiets zelf heeft geconfigureerd en alle componenten uitgezocht heeft, begint Velo de Ville met haar werk. In vele kleine stappen wordt uw fiets geheel naar wens gemaakt. Ten eerste wordt het door u gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in uw lievelingskleur gelakt. Bij de vervaardiging van de kleuren let Velo de Ville niet alleen erop dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar ook op de kwaliteit van de lak. Zo bieden alle kleuren een bijzonder hoge duurzaamheid en zijn zij slagvast.

Controle en uitlevering

Alle fietsen van Velo de Ville worden voordat zij uitgeleverd worden uitvoerig gecontroleerd en getest. Elk schroefje, boutje en moertje moet vast zitten en geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn. Met behulp van uw bestelling controleert Velo de Ville nog een keer of alles naar uw wens gebouwd is. Bovendien testen zij uw droomfiets op veiligheid en kwaliteit. Aansluitend worden de pedalen vanwege het transport afgemonteerd en de fiets voor de levering naar uw vakhandelaar voorbereidt.

Kom in contact

Heeft u vragen over de fietsen van Velo de Ville? Of wilt u meer informatie over Velo de Ville? Kom gerust langs bij de Velo de Ville dealer uit het Westland! Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Of vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

 

11 + 1 =

U bevindt zich hier Home » Velo de Ville