Velo de Ville

Design your own

Stel je eigen droomfiets samen

Design your own

Stel je eigen droomfiets samen

Ieder mens is anders. Ieder mens heeft dan ook andere wensen. Waarom dan standaard fietsmodellen maken dacht Velo de Ville? Het Duitse fietsenmerk maakt fietsen geheel naar uw eigen zin. Een fiets wordt bij Velo de Ville niet meer gezien als massaproduct. Maar een persoonlijkheid. Uw persoonlijkheid.

Velo de Ville biedt de kans om uw droomfiets helemaal naar uw wens samen te stellen.Het Duitse fietsenmerk heeft een ruim assortiment aan fietsen. Hierbij mag een een groot aanbod E-bikes niet ontbreken. U kunt door middel van de handige configurator uw frame, lievingskleur en alle andere componenten naar wens uitkiezen. Zo wordt uw fiets geheel naar eigen wens en behoeften samengesteld. U kunt uw samenstelling bij Van Tol Sport laten controleren, waarna uw droomfiets besteld kan worden via Van Tol Sport. Mocht u liever samen met ons uw droomfiets samenstellen is dit ook mogelijk in onze winkel.

ONTDEK Velo de Ville

Stel je eigen droomfiets samen

ONTDEK VELO DE VILLE

Velo de ville SEB 800 SMOOTH
Velo de ville SEB 800 SMOOTH
SEB 890 SMOOTH
SEB 890 SMOOTH
Velo de ville V 200
Velo de ville V 200
Velo de Ville AEB 490 SMOOTH
Velo de Ville AEB 490 SMOOTH
Velo de ville 990 Smart Range
Velo de ville 990 Smart Range
Velo de Vile SEB 990 smart smooth
Velo de Vile SEB 990 smart smooth

KLEURENKEUZE &
KWALITEIT

Je kunt je eigen fiets geheel naar smaak en behoeften bestellen. De kleur van het frame en componenten zijn allemaal naar jouw wens te kiezen via de configurator van Velo de Ville. Nadat jij je droomfiets hebt samengesteld begint Velo de Ville met haar werk. In vele kleine stappen wordt uw fiets geheel naar wens gemaakt. Als eerste wordt het gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in jouw lievelingskleur gelakt. Bij de vervaardiging van de kleuren let Velo de Ville niet alleen erop dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar ook op de kwaliteit van de lak. Zo bieden alle kleuren een bijzonder hoge duurzaamheid en zijn zij slagvast.

Alle fietsen van Velo de Ville worden voor levering uitvoerig gecontroleerd en getest. Elk schroefje, boutje en moertje moet vast zitten en geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn. Als alles is gecheckt komt jouw fiets richting onze winkel waar jij jouw nieuwe fiets kan ophalen!