Snel is nu nog sneller door de nieuwe SuperSix EVO

Cannondale heeft met de nieuwe SuperSix EVO weer een pareltje gemaakt. Het 2020 model is nog sneller, lichter en aerodynamischer dan zijn voorganger. Het is de lichtste schijremfiets die Cannondale ooit heeft gemaakt! Een reden om de nieuwe SuperSix EVO verder uit te lichten.

Nieuwe filosofie

Het verschil tussen het oude model en de nieuwe Cannondale SuperSix EVO is in één oogopslag te zien. De achtervork is namelijk aanzienlijk lager bevestigd dan bij de voorgaande modellen. Dit zorgt voor een betere aerodynamica. Verder zijn het stuur en de zadelpen aerodynamischer vormgegeven en strakker geïntegreerd in het frame. Al met al is de nieuwe Cannondale SuperSix EVO 30 watt sneller dan zijn voorganger.

Comfortabeler dan voorheen

De SuperSix EVO heeft een iets kortere reach en een iets hogere stack. Hierdoor is de geometrie dus comfortabeler dan voorheen. Dit gaat echter niet ten kosten van de snelheid, want die blijft gewoon behouden. Qua rijbeleving zit de SuperSix is tussen de agressieve SystemSix en comfortabele Synapse in.

Het zit hem in de details

De SuperSix EVO heeft een geïntegreerde kabelgeleiding. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en eenvoudiger onderhoud. Daarnaast heeft de SuperSix Evo Speed Release uitvaleinden. Dit zorgt ervoor dat je ondanks de schijfremmen toch nog gemakkelijk je wiel uit je fiets kan halen. Handig wanneer je lek hebt.

Strakke looks

Ook het design van de nieuwe SuperSix EVO is aangepast. Strakke lijnen en een strakke merknaam zorgt ervoor dat snelheid gecombineerd wordt met een fraai design.

SuperSix EVO Carbon 105 als instapmodel

Het instapmodel van de De SuperSix EVO is de SuperSix EVo Carbon 105. Deze fiets heeft een neutrale zwart-grijze kleurstelling. De fiets is als een van de weinige fietsen in de 2020 serie velgremmen. Dit maakt de prijs een stuk aantrekkelijker. De SuperSix EVo Carbon 105 is afgemonteerd met Shimano 105 en heeft een Fulcrum Racing 900 wielset. Dit geeft een mooie toevoeging aan het uiterlijk van de fiets. De SuperSix EVO Carbon 105 is de ideale fiets voor iedereen die een goede carbon racer wil, maar hier niet de hoofdprijs voor neer wil leggen.

Meer weten over de nieuwe Cannondale SuperSix EVO modellen?

Meer informatie over de nieuwe Cannondale modellen zijn te vinden op hun website www.cannondale.com of kom gerust eens langs bij ons in de winkel! Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Lees ook

Het slijpseizoen is weer begonnen!

Met de regenachtige dagen van afgelopen week hebben we echt de zomer weer ingeruild voor de herfst. Dat betekent dat de schaatsbaan van De Uithof binnenkort weer open zal gaan! Reden om de schaatsen uit het vet te halen en weer te genieten van de schaatskilometers.Ook...

Lees meer

Bouw je eigen droomfiets

Een fiets die jij helemaal zelf samenstelt. Dat is toch niet meer van deze tijd? Of toch wel? Want bij Velo de Ville kan dit gewoon. Het Duitse fietsmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar vol passie fietsen en bied jou nu de mogelijkheid om je droomfiets te...

Lees meer

De nieuwe Cannondale’s zijn er!

Cannondale heeft haar nieuwste 2020 modellen uitgebracht. Het Amerikaanse merk heeft een geheel nieuw sausje over haar fietsen gegooid. Qua aerodynamica en design zien de nieuw Cannondale's er superstrak uit. En voor een betaalbare prijs!  Nieuw logoMisschien dat het...

Lees meer