Dé skeeler winkel van het Westland

In deze tijden is sporten juist goed om te doen. Het houdt u fit en het is een mooie uitlaatklep. Maar ja… Alle sportvelden zijn gesloten en de sportscholen zijn dicht. Dan is skeeleren een mooie oplossing. Skeelers aan en heerlijk genieten van de buitenlucht!

Van Tol Sport uit Poeldijk is dé skeeler winkel uit Poeldijk. Bij ons vindt u een groot assortiment aan skeelers, bescherming en overige accessoires. Voor beginnende skeeleraars of gevorderd, wij hebben skeelers voor iedereen!

✔35 jaar een schaats & skeeler specialist
✔Ruim assortiment skeeler
✔Advies op maat
✔Bescherming & andere accessoires genoeg op voorraad

Een goed advies is voor ons belangrijk

Skeelers kopen doet u niet dagelijks. Daarom willen wij het beste advies aan u geven. Daarom werkt onze webshop net iets anders dan dat u dit gewend bent bij een normale webshop. Bij ons koop je niet online skeelers, maar kunt u ze online reserveren.

Het voordeel hiervan is wanneer u bij ons in de winkel komt, wij de skates al voor u hebben klaar liggen. U kunt ze dan direct passen en wij kijken of de skeelers ook écht goed voor u zijn. Zo loopt u altijd onze winkel uit met de juiste skeelers en bescherming en voorkomen wij dat u een miskoop begaat.

Kopen bij skeeler winkel Van Tol Sport betekent dat u u jaren plezier heeft van uw skeelers!

Ons aanbod

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Voor het complete plaatje

Naast onze skates hebben we ook een ruim assortiment aan bescherming en onderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende pols- elleboog- en kniebeschermers. Maar ook helmen en losse onderdelen zoals wielen vindt u in ons assortiment. U bent dus klaar om te gaan skaten na een bezoek bij Van Tol Sport in Poeldijk!