Showroom bezoek op tijdsafspraak is weer mogelijk! 

Ophalen/ bezoek van de winkel mogelijk vanaf 4 uur na contact.

Reparatie en slijpen kan zonder afspraak worden gebracht.

 Shop nu via Facetime of whatsapp

Wandel, Skate & Running

Laat je goed adivseren over skates, wandelschoenen of hardloopschoenen en geniet van het plezier in de buitenlucht!

Kom in contact

Skaten, Run en Wandel

Op zoek naar nieuwe wandelschoenen of goed advies nodig over hardloopschoenen? Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Bij ons vindt u een leuk assortiment in skaten, hardlopen, wandelen en Nordic Walking. 

Met jarenlange ervaring in de Skate-, hardloop-, wandel, en Nordic Walkingwereld  proberen wij het beste advies aan u te geven! Bij Van Tol Sport kan u uitgaan van:

  • Groot assortiment
  • Betrouwbare A-merken
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Skate

Doordat veel van onze schaatsklanten in de zomer skaten om hun conditie op pijl te houden, hebben we bij Van Tol Sport ook een ruim aanbod aan skates. Met het merk Rollerblade kunnen wij dit aanbod bieden. Het van orgine Amerikaans bedrijf heeft voor elke skateliefhebber wel een paar skates in het assortiment die precies past bij de behoefte van de klant. En met onze kennis over de skates loopt u altijd met de juiste skates uit onze winkel!

Naast skates vindt u bij ons ook de bijhorende attributen en val bescherming.

 

 

Hardlopen

Lekker in de buitenlucht een rondje rennen? Laat u dan goed adviseren over welke schoenen het beste bij uw voet past! Goede schoenen vermindert de kans op blessures. Wij hebben een assortiment hardlopen bestaande uit top merken! Kom gerust eens langs voor advies.

Wandelen/ Nordic walking

Wat is nu fijner dan de buitenlucht in en genieten van de omgeving tijdens een lange wandeling. Trek dan wel stevige wandelschoenen, zodat u minder last krijgt van blessures. Vraag onze medewerkers eens meer over onze wandelschoenen of Nordic Walking producten.

Onze merken

Wij zijn dealer van o.a.

Wij gaan voor de ultieme sportbeleving!

Of u nu lekker wilt wandelen, een stuk wilt skaten of traint voor een marathon. Wij zorgen altijd voor uw ultieme sportbeleving! Samen met u bekijken wij vakkundig welk product het beste bij uw wensen past.

Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de sportbranche. Met onze ervaring en passie voor sport kunnen wij elke sporter een passend advies geven. Of nu net begint met sporten of al gevorderd bent, Van Tol Sport staat voor u klaar!

U bevindt zich hier Home » Skate, Wandel & Running