Wandel, skate en Running

Sporten op ieder niveau!

Skaten, Run en Wandel

Op zoek naar nieuwe wandelschoenen of goed advies nodig over hardloopschoenen? Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Bij ons vindt u een leuk assortiment in skaten, hardlopen, wandelen en Nordic Walking. 

Met jarenlange ervaring in de Skate-, hardloop-, wandel, en Nordic Walkingwereld  proberen wij het beste advies aan u te geven! Bij Van Tol Sport kan u uitgaan van:

  • Groot assortiment
  • Betrouwbare A-merken
  • Meer dan 50 jaar ervaring

 

Op wielen of te voet

Bij ons kunt u altijd terecht!

Skate

Veel van onze schaatsklanten skaten in de zomer om hun conditie op pijl te houden. Daarom bieden voor deze klanten en voor u een goed assortiment skates aan. Ook bijhorende atributen zoals valbescherming en een helm kan u bij ons vinden.

Hardlopen

Lekker in de buitenlucht een rondje rennen? Laat u dan goed adviseren over welke schoenen het beste bij uw voet past! Goede schoenen vermindert de kans op blessures. Wij hebben een assortiment hardlopen bestaande uit top merken! Kom gerust eens langs voor advies.

Wandelen/Nordic Walking

Wat is nu fijner dan de buitenlucht in en genieten van de omgeving tijdens een lange wandeling.  Trek dan wel stevige wandelschoenen, zodat u minder last krijgt van blessures. Vraag onze medewerkers eens meer over onze wandelschoenen of Nordic Walking producten.

Wij gaan voor de ultieme sportbeleving!

Of u nu lekker wilt wandelen, een stuk wilt skaten of traint voor een marathon. Wij zorgen altijd voor uw ultieme sportbeleving! Samen met u bekijken wij vakkundig welk product het beste bij uw wensen past.

 Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de sportbranche. Met onze ervaring en passie voor sport kunnen wij elke sporter een passend advies geven. Of nu net begint met sporten of al gevorderd bent, Van Tol Sport staat voor u klaar!

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB's Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Skate, Wandel & Running