Wat wilt u doen?

Let op: Wij hebben uw schaatsen minimaal 1 dagdeel nodig!

Wij ronden en slijpen uw schaats!

Om zolang mogelijk plezier te houden van uw schaatsen, moet u de schaatsen onderhouden. Wij helpen u daar graag bij. Bij Van Tol Sport kunt u terecht voor slijpen en ronden van de schaatsen. Na zo’n 4 a 5 keer de schaatsen te hebben gebruikt adviseren wij u de schaatsen te slijpen.

 

Wilt u zelf uw schaatsen slijpen? Wij leren het u graag!

Bij ons kunt u ook terecht voor slijptafels en slijpsteentjes. Wij leggen u uit hoe u het beste kunt slijpen en dan kunt u zelf aan de slag.

 

 

 

Nieuw, tweedehands of onderhoud

Nieuwe schaatsen

Zoekt u nieuw schaatsen? Kom eens langs bij Van Tol Sport! Klapschaatsen, vaste noren, ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, kluuners en kinderschaatsen van de bekendste merken. U vindt ze allemaal bij ons! Daarnaast hebben wij ook alle accessoires om heerlijk te genieten op het ijs!

Tweedehands schaatsen

Op zoek naar goede kinderschaatsen? Of zoekt u zelf een paar schaatsen? Wij hebben een ruim assortiment tweedehands schaatsen, die wij allemaal voor u hebben geslepen en gerond.

En wilt u uw schaatsen inruilen? Ook dit is mogelijk. Schaatsen in goede conditie nemen wij graag van u over!

Onderhoud

Ook voor onderhoudsmaterialen voor uw schaats kunt u bij ons terecht. Slijptafels, slijpstenen en andere benodigdheden. Mocht u bij aanschaf van deze producten meer informatie willen hebben over het slijpen? Wij helpen u graag!

Dit zijn onze merken

slijpen of ronden? kom gerust langs!

Wilt u uw schaatsen slijpen of ronden? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 08:30 uur tot 16:00 uur. Of vul het contactformulier in. Let wel dat het slijpen of ronden minimaal een dagdeel duurt.

Wat wilt u doen?

U bevind zich hier Home » Schaatsen » slijpen ronden