Schaatsen

Schaatsspecialist uit het Westland

Schaatsspecialist uit het Westland

Het plezier die wij ervaren op de schaats, willen wij aan iedereen overbrengen. Daarom hebben wij voor iedere type schaatser een schaats op maat!

Van Tol Sport is de schaatsspecialist uit het Westland. Wij hebben een groot assortiment schaatsen en kunnen elke schaatsen op weg helpen. En ook voor tweedehands schaatsen kan je bij ons terecht! Met meer dan 35 jaar schaatservaring proberen wij de beste service te bieden. Daar behoort ook onderhoud bij zoals het ronden en slijpen van de schaatsen. En natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment schaatskleding, schaatshelmen en handschoenen.

Pure vakmanschap

Pure vakmanschap

Onderhoud en reparatie

Schaatsen slijpen of ronden is een klus die wij tot specialisme hebben verworven. Een scherpe schaats maakt het schaatsen een stuk plezieriger. Daarom adviseren wij als schaatsspecialist dat  je na 4 á 5 keer schaatsen de schaatsen weer te slijpen. Ook het ronden belangrijk onderdeel. Een ronding is een boog in de lengterichting van de schaats. Voor het schaatsen slijpen moet je wel even een afspraak maken

Liever zelf schaatsen slijpen? Geen probleem! Wij hebben slijptafels, slijpstenen en andere benodigdheden. Wij leggen jou uit hoe je het beste een schaats kunt slijpen en je lan daarna zelf aan de slag!