Schaatsen voor iedereen!

Het plezier die wij ervaren op de schaats, willen wij aan iedereen overbrengen. Daarom hebben wij voor iedere type schaatser een schaats op maat!

Bekijk ons aanbodKom in contact

De schaatsspecialist uit het Westland

Van Tol Sport is de schaatsspecialist uit het Westland. Wij hebben een groot assortiment schaatsen en kunnen elke schaatsen op weg helpen. En ook voor tweedehands schaatsen kunt u bij ons terecht! Met meer dan 35 jaar schaatservaring proberen wij u de beste service te bieden. Ook het slijpen en ronden van de schaats behoort tot onze werkzaamheden. En natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment schaatskleding, schaatshelmen en handschoenen.

Dus of u nu begint met schaatsen, of dat u al een professional bent. Kom eens langs in onze winkel in Poeldijk en wij helpen u graag!

 

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Vakmannen die weten waar ze het over hebben
  • Ruim assortiment nieuwe en tweedehands schaatsen
  • Ook voor onderhoud van uw schaats

Ons aanbod

Nieuwe schaatsen

Zoekt u nieuw schaatsen? Kom eens langs bij Van Tol Sport! Klapschaatsen, vaste noren, ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, kluuners en kinderschaatsen van de bekendste merken. U vindt ze allemaal bij ons! Daarnaast hebben wij ook alle accessoires om heerlijk te genieten op het ijs!

Tweedehands schaatsen

Op zoek naar goede kinderschaatsen? Of zoekt u zelf een paar schaatsen? Wij hebben een ruim assortiment tweedehands schaatsen, die wij allemaal voor u hebben geslepen en gerond.

En wilt u uw schaatsen inruilen? Ook dit is mogelijk. Schaatsen in goede conditie nemen wij graag van u over!

Onderhoud

Ook voor onderhoudsmaterialen voor uw schaats kunt u bij ons terecht. Slijptafels, slijpstenen en andere benodigdheden. Mocht u bij aanschaf van deze producten meer informatie willen hebben over het slijpen? Wij helpen u graag!

Onze merken

Wij zijn dealer van o.a.

Onderhoud

 

Schaatsen slijpen of ronden is een klus die wij tot specialisme hebben verworven. Een scherpe schaats maakt het schaatsen een stuk plezieriger. Daarom adviseren wij als schaatsspecialist dat u na 4 a 5 keer schaatsen de schaatsen weer te slijpen. Ook het ronden belangrijk onderdeel. Een ronding is een boog in de lengterichting van de schaats.

Elke schaats wordt bij ons vakkundig geslepen en gerond. Oud-schaatsers als Bart Veldkamp, Annemarie Thomas en Marnix Ten Kortenaar gingen u voor!

Het slijpen of ronden van de schaatsen kost bij ons ongeveer een dagdeel. Wilt u zeker zijn dat uw schaats op tijd klaar is? Maak dan een afspraak via vantolsport@live.nl of telefonish via 0174 245 037.

U bevindt zich hier Home » Schaatsen