Schaatsen

Van Tol Sport is de schaatsspecialist uit het Westland. Wij hebben een groot assortiment schaatsen en kunnen elke schaatsen op weg helpen. En ook voor tweedehands schaatsen kun je bij ons terecht! Met meer dan 35 jaar schaatservaring proberen wij u de beste service te bieden. Ook het slijpen en ronden van de schaats behoort tot onze werkzaamheden. En natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment schaatskleding, schaatshelmen en handschoenen.

Dus of je nu begint met schaatsen, of dat je al een professional bent. Kom eens langs in onze winkel in Poeldijk en wij helpen u graag!

NIEUWE SCHAATSEN

Op zoek nieuw schaatsen? Kom eens langs bij Van Tol Sport! Klapschaatsen, vaste noren, ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, kluuners en kinderschaatsen van de bekendste merken. Je vindt ze allemaal bij ons! Daarnaast hebben wij ook alle accessoires om heerlijk te genieten op het ijs!

Merken

Wij voeren de grote schaatsmerken zoals Viking, Zandstra en Salomon. Op de website hebben we een kleine selectie staan van ons assortiment.

Viking

Een kleine greep uit onze Viking collectie

Zandstra

Een kleine greep uit onze Zandstra collectie

Onderhoud

Schaatsen slijpen of ronden is een klus die wij tot specialisme hebben verworven. Een scherpe schaats maakt het schaatsen een stuk plezieriger. Daarom adviseren wij als schaatsspecialist dat je na 4 a 5 keer schaatsen de schaatsen weer te slijpen. Ook het ronden belangrijk onderdeel. Een ronding is een boog in de lengterichting van de schaats. Elke schaats wordt bij ons vakkundig geslepen en gerond. Oud-schaatsers als Bart Veldkamp, Annemarie Thomas en Marnix Ten Kortenaar gingen u voor! Het slijpen of ronden van de schaatsen kost bij ons ongeveer een dagdeel. Wil je zeker zijn dat uw schaats op tijd klaar is? Maak dan een afspraak via vantolsport@live.nl of telefonisch via 0174 245 037.