Nieuwe schaatsen, tweedehands schaatsen, kleding, accessoires en natuurlijk onderhoud! 

De schaatswinkel uit de regio Den Haag

Welkom op de site van Van Tol Sport. Wij zijn al meer dan 35 jaar dé schaatsspecialist uit de regio Den Haag. Vanuit onze winkel in Poeldijk bieden wij een ruim assortiement schaatsen aan. Hierbij moet u denken aan (professionele) klapschaatsen, combinoren, ijshockey schaatsen en schaatsen voor de kleinste. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht en hebben wij ook de nodige accessoires om u veilig en warm het ijs op te laten gaan!

Wij helpen u graag met:

Schaatsen

Op zoek naar een paar hoge of lage noren? Of zoekt u meer een klapschaats die helemaal naar uw voet wordt gezet? U vindt het allemaal bij ons! Met alle grote schaatsmerken in ons assortiment hebben wij altijd een schaats die bij u past. Van beginnende schaatser tot professioneel. Kom gerust eens langs voor goed advies van onze ervaren experts.

Kleding & accessoires

Ga veilig en warm het ijs op! Met ons aanbod aankleding weet u zeker dat u het niet koud zal tijdens het schaatsen. En mocht u ten val komen, dan beschermen onze helmen u tegen vervelende letsels. Dit laatste is vooral handig als u vaak op de Uithof schaatst.

Onderhoud

Botte schaatsen of een verkeerde ronding in de schaats kan het schaatsplezier doen afnemen. Daarom moet u geregeld uw schaats laten slijpen en ronden. Onze experts zorgen dat uw schaats weer piekfijn in orde zijn, zodat u weer lekker kan schaatsen. Slijpen of ronden kunt u bij ons al uitvoeren vanaf  €8,00!

Onze merken

Wij zijn dealer van o.a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze merken

Wij zijn dealer van o.a.

Onze laatste schaatsberichten

De schaatsspecialist nabij Den Haag

Wilt u advies over schaatsen? Of moeten u schaatsen worden geslepen? Kom gerust even langs! Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

 

U bevindt zich hier Home » Schaatsen Den Haag

Geef een reactie