Ridley

Liefde voor de koers

Ridley staat voor innovatie en pure kwaliteit

Liefde voor de koers

Ridley staat voor innovatie en pure kwaliteit

Ridley

Denk je aan Ridley, dan denk je aan koers. Bekend als fietsensponsor van Lotto-Soudal worden de racefietsen ontwikkeld in het wielerhart van de wereld: Vlaanderen. Opgericht in 1997 staat Ridley voor innovatie. Zo introduceerde het Belgische wielermerk in 2001 een frame met taps toelopende bovenbuis. Daarnaast zijn de gepatenteerde FAST-technologieën die bij Ridley racefietsen worden toegepast het beste wat je kunt krijgen op aerodynamisch gebied. Een merk die in ons wielerhuis prima past en daarom is Van Tol Sport al jarenlang trotse Ridley dealer!

Build your own

DESIGN RIDLEY

Je eigen droomfiets samenstellen? Bij Ridley kan het! Met de online configurator kan jij je eigen racefiets, MTB, Gravelbike of cyclobike stijlen en samenstellen! 

Het is heel eenvoudig. Ga naar de configurator, selecteer jouw frame en ga aan de slag! Ben je klaar met je droomfiets? Sla hem op, kom langs en samen met jou bestellen we jouw nieuwe Ridley dreambike

Onderhoud van
jouw ridley

Bij aankoop van je nieuwe Ridley meten wij je volledig op. Zo kunnen wij bij binnenkomst van jouw nieuwe Ridley de fiets direct op maat afstellen. Eventuele accessoires zoals een bidonhouder, bel, pedalen, fietstasje en andere accessoires die u erbij wilt hebben monteren wij direct op de fiets.

Problemen met uw Ridley of is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Kom gerust langs! Weten of wij tijd hebben om je Ridley onder handen te nemen? Vul dan ons contactformulier in.

Ontdek Ridley

Koers met

Ontdek ridley

Fenix Sl disc
Fenix Sl disc
Fenix Slic Ultegra
Fenix Slic Ultegra
Ridley Noah disc
Ridley Noah disc
Ridley Helium SLX Disc
Ridley Helium SLX Disc
Ridley Kanzo Fast
Ridley Kanzo Fast