Wie aan Van Tol Sport denkt, denkt aan racefietsen, E-bikes, schaatsen, Tinus, Nel, Roland en Jan! Jan is al ruim 37 jaar bij ons in de zaak te vinden. Altijd even een praatje met onze klanten met altijd diezelfde grote glimlach op zijn gezicht. Dat is hoe wij Jan kennen. Jan is een echte vakman in hart en nieren. Het plakken van een band, het verhelpen van een kraak uit de fiets of het adviseren van welke schaats je nodig had. Jan draaide zijn hand er niet voor om.

Maar aan al het moois komt een eind. En dat geldt ook voor de loondienst van Jan. Na 37 jaar gaat Jan met pensioen. Hij kan nu eindelijk volledig gaan genieten van zijn boerderij in Friesland, zijn kinderen en zijn kleinkinderen. Jan het is je gegund! Wij gaan je gezelligheid en je enorme vakkennis missen!

Jan fietst aanstaande zaterdag voor de laatste keer naar Poeldijk om te komen werken en dan is het dan echt afgelopen. Deze week kan iedereen die dat wil nog even gedag zeggen tegen Jan en nog even genieten van z’n praatje en z’n grote glimlach!