Met de regenachtige dagen van afgelopen week hebben we echt de zomer weer ingeruild voor de herfst. Dat betekent dat de schaatsbaan van De Uithof binnenkort weer open zal gaan! Reden om de schaatsen uit het vet te halen en weer te genieten van de schaatskilometers.

Ook wij zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe schaatsseizoen. Het stof is van de slijptafels geblazen, de slijpstenen zijn weer vervangen en wij staan te popelen om uw schaats onder handen te nemen. Dus bent u van plan om binnenkort op De Uithof te gaan schaatsen? Kom dan even langs om uw schaatsen door ons te laten slijpen en/of ronden! Zo bent u verzekerd dat u nog lekkerder over het ijs glijdt. Wij slijpen de schaats nog “oldschool” met de hand. Hierdoor weten wij zeker dat uw schaatsen op en top mee met u naar huis gaan. 

Schaatsen slijpen en/of ronden duurt ongeveer een dag. Wilt u er zeker van zijn dat uw schaatsen op tijd klaar zijn? Neem dan even contact met ons via vantolsport@live.nl of via 0174 245 037

Wanneer en hoe laat De Uithof open gaat is te vinden op https://www.deuithof.nl/schaatsen/informatie-schaatsen/ 

Meer weten over schaatsen slijpen?

Kom langs bij ons in de winkel. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

 

Lees ook