Tour- en hybridefietsen

Een sportieve fiets voor woon- werkverkeer of recreatief.

Bekijk ons aanbodKom in contact

Tour- en Hybridefietsen

Een Tourfiets of Hybridefiets vindt u bij Van Tol Sport.  Wij hebben een grote assortiment aan tourfietsen en hybridefietsen. En het onderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Wij hebben een professionele werkplek waar wij uw fiets in topconditie houden! 

Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigdheden voor uw fiets, zoals sloten, helmen, fietstassen en accessoires.

Ons aanbod

Tourfietsen

Tourfietsen of de sportieve stadsfietsen zijn prima voor dagelijks gebruik. Woon- werkverkeer bijvoorbeeld of even snel een boodschap doen. Tourfietsen moet dus comfort en stevigheid bieden. En daarnaast moeten ze natuurlijk lekker fietsen. De tourfietsen van onze merken Cannondale, Ridley en Velo de Ville kunnen deze punten zeker bieden. Het zijn merken die bekend staan om hun kwaliteit en hun vooruitstrevende technologieën. Zo kan je er van uit gaan dat de tourfietsen die wij verkopen jou comfortabel en snel naar jouw bestemming rijden! 

Hybride fietsen

Wil je het comfort van een stadsfiets, maar de snelheid van een racefiets? Dan is een hybride fiets jouw oplossing! Een hybride fiets is een mix van beide fietsen. Het biedt dus de comfort van een stadsfiets, maar door de dunnere banden en de snelle afwerking lijkt het ook op een racefiets. Vaak worden hybride fietsen gebruikt voor woon- werkverkeer. Zo bent u lekker snel op uw werk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen bieden? Kom dan eens langs bij ons in de winkel!

Haal het maximale uit je fietsplezier

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw tourfiets of hybride fiets, moet u hem goed onderhouden. Zo af en toe een onderhoudsbeurtje voor uw racemonster is dan ook geen overbodige luxe. Wij controleren uw fiets van band tot zadel en zorgen ervoor dat uw fiets in een topconditie blijft!

Een gekke kraak of een vreemde tik in uw fiets?

De fietsspecialist uit Poeldijk lost dit op! Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de fietsenbranche. Met onze ervaring en passie voor de fiets kunnen wij elk probleem aan de tourfiets of hybride fiets verhelpen. Dus of u nu uw ketting en tandwielen wilt vervangen of die vreemde tik uit uw fiets wilt halen. Van Tol Sport staat voor u klaar!

Onze merken

Wij zijn dealer van o.a.

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB’s Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Fietsen » Travel en Tour