Op zoek naar een echt racemonster?

Hier is de Cannondale System Six

De racefiets specialist uit Poeldijk

Van Tol Sport is de racefiets specialist uit Poeldijk. Wij hebben een grote assortiment aan racefietsen. Voor de beginnende wielrenner, maar ook voor de doorgewinterde prof! En het onderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Wij hebben een professionele werkplek waar wij uw racefiets in topconditie houden!

En als echte racefiets specialist hebben wij natuurlijk ook alle accessoires zoals kleding, helmen, schoenen en onderdelen.

  • Groot assortiment
  • Betrouwbare A-merken
  • Voor al uw onderhoud aan de fiets
  • Meer dan 50 jaar ervaring

 

Van beginner tot professional

Wij hebben een racefiets voor iedereen!

Beginner

Bent u net een beginnende wielrenner en op zoek naar een goede racefiets? Bij Van Tol Sport helpen wij u graag. Samen met u nemen wij uw wensen door en bekijken welke racefiets het beste bij u past. Het kan zomaar zijn dat u de deur uitstapt met die superdikke nieuwe Canonndale of misschien toch met die hele fraaie Ridley. Kom gerust eens even langs voor het bekijken van de mogelijkheden!

Gevorderd

Op zoek naar een leuke middenklasse racefiets? Zo eentje waar u op alle wegen mee uit de voeten kan? Die hebben wij voor u! Kies uit een breed assortiment Cannondale, Ridley, Koga of GT BIkes de fiets die het beste bij u past. En natuurlijk kunnen wij alle modellen in diverse kleuren leveren. Dus kom gerust eens even langs bij de racefiets specialist uit Poeldijk!

Pro

Jij bent een echt racemonster en jij wilt het maximale uit je fiets halen. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van Tol Sport heeft high-end racefietsen voor de echte professional. En met ons assortiment Cannondale, Ridley en Koga hebben wij de merken in huis waar jij 100% op kan vertrouwen. Dus kom langs en kies het racemonster wat bij jou past!

Haal het maximale uit je fietsplezier

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw racefiets, moet u hem goed onderhouden. Zo af en toe een onderhoudsbeurtje voor uw racefiets is dan ook geen overbodige luxe. Wij controleren uw fiets van band tot zadel en zorgen ervoor dat uw fiets in een topconditie blijft!

Een gekke kraak of een vreemde tik in uw fiets?

De racefiets specialist uit Poeldijk lost dit op! Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de racefietsenbranche. Met onze ervaring en passie voor de racefiets kunnen wij elk probleem aan de racefiets verhelpen. Dus of u nu uw ketting en tandwielen wilt vervangen of die vreemde tik uit uw fiets wilt halen. Van Tol Sport staat voor u klaar!

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB's Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Fietsen » Racefietsen