Onze MTB's staan op jou te wachten

Hier is de Cannondale System Six

DE MTB SPECIALIST UIT POELDIJK

Van Tol Sport is de MTB specialist uit Poeldijk. Wij hebben een grote assortiment aan MTB’s. Voor de beginnende mountainbiker, maar ook voor de ervaren mountainbaiker! En ook de Beachbikers kunnen bij ons terecht. Wij hebben namelijk de strandfietsen van Koga in ons assortiment. En het onderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Wij hebben een professionele werkplek waar wij uw MTB in topconditie houden!

En als echte racefiets specialist hebben wij natuurlijk ook alle accessoires zoals kleding, helmen, schoenen en onderdelen.

  • Groot assortiment
  • Betrouwbare A-merken
  • Voor al uw onderhoud aan de fiets
  • Meer dan 50 jaar ervaring

 

Van beginner tot professional

Wij hebben een Mountainbike voor iedereen!

Beginner

Bent u net een beginnende mountainbiker en op zoek naar een goede MTB? Bij Van Tol Sport helpen wij u graag. Samen met u nemen wij uw wensen door en bekijken welke MTB het beste bij u past. Het kan zomaar zijn dat u de deur uitstapt met die superdikke nieuwe Canonndale of misschien toch met die hele fraaie Ridley. Kom gerust eens even langs voor het bekijken van de mogelijkheden!

Gevorderd

Op zoek naar een leuke middenklasse MTB? Zo eentje waar u op alle terreinen mee uit de voeten kan? Die hebben wij voor u! Kies uit een breed assortiment Cannondale, Ridley of Koga de fiets die het beste bij u past. En natuurlijk kunnen wij alle modellen in diverse kleuren leveren. Dus kom gerust eens even langs bij de MTB specialist uit Poeldijk!

Pro

Jij bent een echt racemonster en jij wilt het maximale uit je fiets halen. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met Cannondale, Ridley, Koga en GT Bikes hebben wij merken die high-end MTB’s kunnen leveren. Fietsen die zich stuk voor stuk hebben bewezen en waar jij 100% op kan vertrouwen. Dus kom langs en kies de MTB die bij jou past!

Haal het maximale uit je fietsplezier

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw MTB, moet u hem goed onderhouden. Zo af en toe een onderhoudsbeurtje voor uw MTB is dan ook geen overbodige luxe. Wij controleren uw fiets van band tot zadel en zorgen ervoor dat uw MTB in een topconditie blijft!

 

Uw remschijf bijstellen of een nieuwe cassette op uw MTB?

De MTB specialist uit Poeldijk lost dit op! Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de racefietsen- en MTBbranche. Met onze ervaring en passie voor de MTB kunnen wij elk probleem aan de MTB verhelpen. Dus of u nu uw ketting en tandwielen wilt vervangen of die vreemde tik uit uw fiets wilt halen. Van Tol Sport staat voor u klaar!

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB's Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Fietsen » Mountainbikes