Een ruim assortiment E-bikes

Voor woon- werkverkeer, vrij tijd en sportief!

De E-bike specialist van het Westland

De afgelopen jaren is de E-bike enorm in opkomst. Ook bij Van Tol Sport merken wij dat. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment E-bikes in onze winkel staan. Met onze betrouwbare merken Koga en Cannondale hebben wij voor u altijd een E-bike die bij u past! En het onderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Tol Sport. Wij hebben een professionele werkplek waar wij uw E-bike in topconditie houden!

En als echte E-bike specialist van het Westland hebben wij natuurlijk ook alle accessoires zoals helmen, manden, tassen, sloten en onderdelen.

  • Groot assortiment
  • Betrouwbare A-merken
  • Voor al uw onderhoud aan de fiets
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Voor recreatie en voor sportiviteit

Wij hebben een E-bike voor iedereen!

Of u nu een E-bike voor woon- werkverkeer zoekt of om een E-bike nodig hebt voor uw dagelijkse boodschap. Een E-bike vergemakkelijk en vergroot uw fietsplezier! Met Koga en Cannondale hebben wij twee merken in huis die zich de afgelopen jaren hebben bewezen als betrouwbare en kwalitatief goede merken. Het zijn echt heerlijke fietsen, die u niet snel in de steek laten. En mocht er wat met de E-bike zijn, zit daar natuurlijk garantie op. Wilt u ons assortiment E-bikes bekijken of wat meer informatie hebben over de E-bikes? Kom dan naar de E-bike specialist uit het Westland!

Ook voor de sportieve E-bike kunt u bij Van Tol Sport terecht. Wij leveren zowel elektrische racefietsen als elektrische MTB’s. Taboe? Neehoor! Als u wilt genieten van de snelheid en toch het comfort hebben van een E-bikes, is een sportieve E-bike zeker een oplossing! Met een sportieve E-bike krijgt u altijd een duwtje in uw rug en met de accu’s mooi in het frame verwerkt ziet bijna niemand dat u op een sportieve E-bike rijdt. Kom eens langs om te kijken naar onze sportieve E-bikes.

Haal het maximale uit je fietsplezier

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw E-bike, moet u hem goed onderhouden. Zo af en toe een onderhoudsbeurtje voor uw E-bike is dan ook geen overbodige luxe. Wij controleren uw fiets van band tot zadel en zorgen ervoor dat uw fiets in een topconditie blijft!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw E-bike, moet u hem goed onderhouden. Zo af en toe een onderhoudsbeurtje voor uw E-bike is dan ook geen overbodige luxe. Wij controleren uw fiets van band tot zadel en zorgen ervoor dat uw fiets in een topconditie blijft!

Raakt de batterij snel leeg of doet uw display het niet?

De racefiets specialist uit Poeldijk lost dit op! Van Tol Sport heeft meer dan 50 jaar ervaring in de fietsenbranche. Met onze ervaring en passie voor de fiets kunnen wij elk probleem aan de E-bike verhelpen. Dus of u nu uw ketting en tandwielen wilt vervangen of uw display weer werken maken. Van Tol Sport staat voor u klaar!

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB's Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Fietsen » Ebikes