Een fiets voor elke type fietser

Van racefietsen tot MTB’s. Van E-bikes tot stadsfiets. Wij hebben voor elk doel een fiets op maat!

Van racer tot een heerlijke stadsfiets

Van Tol Sport staat in het Westland bekend als één van de racefietsspecialisten. We bieden een top assortiment racefietsen, MTB’s en cyclossfietsen aan. Maar ook voor fietsen voor normaal gebruik kunt u bij ons terecht. Met normale stadsfietsen, E-bikes, trekkingbikes en Urban fietsen hebben wij voor elke fietser een fiets in ons assortiment.

Merken

Met Cannondale, Ridley en Velo de Ville hebben wij drie toppers in huis. Met deze merken weten wij een ruim assortiment te bieden. Benieuwd wat deze merken voor u kunnen betekenen? Klik dan op het logo en bekijk hun asortiment.

Voor iedere rit een passende fiets

Racefiets

Carbon of aluminium? Velgrem of schijfrem? Voor recreatief gebruik of voor wedstrijden? Wij hebben echt voor elke wielrenner een racefiets voor zijn of haar wensen. Van echte racemonsters tot instapmodellen. En met onze 50 jaar lange ervaring en kennis geven wij u het beste advies.

Stadsfietsen

Een “normale” stadsfiets of een wat sportiever model. Met Cannondale en Velo de Ville hebben we een mooie mix aan stadsfietsen staan. En met het laatste merk kan u ook nog uw fiets geheel naar eigen wens ontwerpen. Kies uw lievelingskleur, versnellingsgroep, onderdelen en accessoirres en Velo de Ville zet uw droomfiets in elkaar.

E-bike

De afgelopen jaren heeft de E-Bike enorm veel aan populariteit gewonnen. En dat is zeker geen verrassing! Door het extra steuntje zorgt de E-Bike dat u gemakkelijker fietst en gaat sneller het dan een normale stadsfiets. Ideaal voor woon- verkeer, reacreatief of voor sportief gebruik! Met onze betrouwbare merken als Velo de Ville en Cannondale hebben wij voor u altijd een E-Bike die bij u past!

MTB

Let’s get dirty! Een MTB geeft u de vrijheid om te gaan en te staan op elk soort ondergrond. Met de juiste type band en schijfremmen kunt u zelfs de ruigste terreinen aan! Liever eerst even rustig aan beginnen? Ook geen probleem! Met Cannondale en Ridley als merken kunnen wij voor iedere behoeften een MTB leveren. Zelfs als u met u beackbike op het strand wilt rijden kunt u bij ons terecht.

Cyclocross/Gravelbike

De snelheid van een racefiets ervaren, maar toch op onverharde wegen rijden? Dan bieden cyclocrossfiesen of gravelbikes de oplossing. Waar u bij cyclocrossfietsen een fiets krijgt die gemaakt is voor snelheid en wendbaarheid, krijgt u gravelbikes meer een fiets die geoptimaliseerd is voor comfort over langere afstanden, gereden op grind- en zandwegen. Prima voor lange tochten dus! En met gravelbike-specialist Cannondale en Cyclocross-specialist Ridley hebben we ook in deze segment topfietsen voor elk type rijder.

Onderhoud en Reparatie

Al meer dan 50 jaar sleutelen wij aan fietsen en al 35 jaar aan schaatsen. In al deze jaren hebben wij veel kennis en kunde opgedaan die wij vandaag de dag nog steeds gebruiken. Wij zorgen er voor dat uw racefiets, MTB, Citybike, E-bike of schaats in topconditie blijft.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

De koffie staat voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u advies over racefietsen, MTB's Ebikes, schaatsen, kleding of onderdelen? Kom gerust langs en wij helpen u graag. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Fietsen