Cannondale

Betrouwbaar, innovatief en comfortabel. Met een Cannondale gaat fietsen net iets makkelijker!

Cannondale

Al 35 jaar zijn wij dealer van het Amerikaanse merk Cannondale. Cannondale staat al jarenlang bekend als een innovatief en betrouwbaar merk. Zo was Cannondale het eerste merk ter wereld die het aandurfde om grootschalig aluminium fietsframes te produceren. Daarnaast vind je innovatieve oplossing op hun fietsen zoals de Lefty voorvork voor MTB’s, AI (asymmetric integration) en CAAD (Cannondale Advaced Aluminum Design).

 

Ruim aanbod Cannondale’s

Het assortiment van Cannondale is ruim. Zo biedt het merk een ruime keuze aan racefietsen, mountainbikes, citybikes, E-bikes en kinderfietsen. Hierdoor heeft Cannondale voor iedere fietser wel een fiets op maat. Bent u van plan om een Cannondale aan te schaffen? Kom dan gerust eens langs. Wij bekijken samen met u welke fiets het beste bij u past. U kunt bij ons een proefrit maken op de Cannondale-modellen, zodat u het gevoel van uw nieuwe droomfiets kunt ervaren. Bij ons is het gehele assortiment van Cannondale te bestellen. 

Uw fiets rijklaar opgeleverd

Als uw fiets bij ons binnen komt bouwen wij hem naar uw wensen op. Bij aankoop meten wij u op zodat wij de fiets op maar kunnen afstellen. Eventuele accessoires zoals een bidonhouder, bel, pedalen, fietstasje en andere accessoires die u erbij wilt hebben monteren wij direct op de fiets. Zo kunt u direct bij ophalen van de fiets met een goed gevoel weg rijden!

Onderhoud en Reparatie

Problemen met uw Cannondale of is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? U kunt uw fiets altijd even langs komen brengen. Door jaren heen hebben wij een pak ervaring opgedaan in het repareren van Cannondale-fietsen. Wij weten dus precies hoe wij uw fiets in topconditite moeten houden. 

De Canonndale dealer uit Poeldijk

Wilt u meer weten over de fietsen van Cannondale? Of wilt u onderhoud aan uw Cannondale fiets? Kom gerust even langs! Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Cannondale