Al jaren dé Cannondale dealer

Ons Cannondale assortiment

Kwaliteit en innovatie

Welkom op de site van Van Tol Sport. Wij zijn al meer dan 35 jaar dealer van Cannondale. Het Amerikaanse fietsenmerk is opgericht in 1971 en kenmerkt zich met high-end fietsen. Hierbij gaan kwaliteit en innovatie hand en hand met elkaar. Bekende innovaties van Cannondale zijn de Lefty voorvork voor MTB’s, AI (asymmetric integration) en CAAD (Cannondale Advaced Aluminum Design). Cannondale is t in 1971.

Racefietsen, MTB’s & woon werkverkeer

Racefietsen

De racefietsen van Cannondale staan al jaren bekend als één van de beste ter wereld. Hun aluminium racefietsen doen qua stijfheid en comfort weinig onder voor carbonfietsen van andere merken. Daarnaast heeft Cannondale ook de snelste productie racefiets ter wereld weten te ontwikkelen.

Mountainbike

Cannondale is groot geworden in de mountainbikebranche. Door telkens de concurrentie een stapje voor te zijn weet Cannondale altijd MTB’s te produceren van topkwaliteit. 

Woon werkverkeer

Een E-bike van slechts 20 kilogram. Cannondale weet het te maken! Ook met hun woon werkverkeer fietsen weet het Amerikaanse fietsenmerk dus te innoveren. De betrouwbaarheid van de fietsen is hoog. Zo kunt u altijd onbezorgd van A naar B op uw Cannondale!

Onze laatste racefietsberichten

Snel is nu nog sneller door de nieuwe SuperSix EVO

Cannondale heeft met de nieuwe SuperSix EVO weer een pareltje gemaakt. Het 2020 model is nog sneller, lichter en aerodynamischer dan zijn voorganger. Het is de lichtste schijremfiets die Cannondale ooit heeft gemaakt! Een reden om de nieuwe SuperSix EVO verder uit te...

Lees meer

De nieuwe Cannondale’s zijn er!

Cannondale heeft haar nieuwste 2020 modellen uitgebracht. Het Amerikaanse merk heeft een geheel nieuw sausje over haar fietsen gegooid. Qua aerodynamica en design zien de nieuw Cannondale's er superstrak uit. En voor een betaalbare prijs!  Nieuw logoMisschien dat het...

Lees meer

De Canonndale dealer uit Poeldijk

Wilt u meer weten over de fietsen van Cannondale? Of wilt u onderhoud aan uw Cannondale fiets? Kom gerust even langs! Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wij zien u graag!

Roland van Tol

U bevindt zich hier Home » Canonndale Dealer