Een fiets die jij helemaal zelf samenstelt. Dat is toch niet meer van deze tijd? Of toch wel? Want bij Velo de Ville kan dit gewoon. Het Duitse fietsmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar vol passie fietsen en bied jou nu de mogelijkheid om je droomfiets te samen te stellen! Kies zelf het model, kleur, onderdelen en accessoires. Velo de Ville doet de rest!

 

Goed en betrouwbaar

Sinds begin dit jaar hebben wij Velo de Ville in ons assortiment, en daar zijn we best een beetje trots op! Niet alleen omdat het een super mooi merk is. Wij zijn ook in de regio een van de weinige fietsenmakers die Velo de Ville in het assortiment heeft! Velo de Ville heeft stadsfietsen en E-bikes van kwaliteit wat je van Duitsers kan verwachten: goed en betrouwbaar. Dit is wel te merken aan de kwaliteitscontrole die ze standaard uitvoeren op elke fiets die de fabriek uitgaat. Elk schroefje, boutje en moertje wordt gecontroleerd en moet vast zitten, geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn en Velo de Ville controleert of elke fiets wel naar wens is gebouwd. Bovendien testen zij elke fiets op veiligheid en kwaliteit. Zo heb koop jij altijd een fiets die tiptop in orde is!

Makkelijk samenstellen

De fietsen van Velo de Ville zijn gemakkelijk via hun online configurator samen te stellen. Kies je lievelingskleur, onderdelen en accessoires. Deze samenstelling kan je met ons doornemen, waarna wij hem voor je bestellen. In de winkel monteren wij hem af en kan jij genieten van de fietskilometers op je nieuwe fiets!

 

Liever hulp bij het samenstellen?

Dat is geen probleem! Kom gerust even langs bij ons in de winkel. Wij helpen je met het kiezen van het juiste frame, onderdelen en accessoires.

Meer weten over Velo de Ville?

Heeft u vragen of wilt u advies over Velo de Ville? Bekijk dan eens hun website www.velo-de-ville.com of kom langs bij ons in de winkel. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

 

Lees ook