Bouw je eigen droomfiets

Een fiets die jij helemaal zelf samenstelt. Dat is toch niet meer van deze tijd? Of toch wel? Want bij Velo de Ville kan dit gewoon. Het Duitse fietsmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar vol passie fietsen en bied jou nu de mogelijkheid om je droomfiets te samen te stellen! Kies zelf het model, kleur, onderdelen en accessoires. Velo de Ville doet de rest!

 

Goed en betrouwbaar

Sinds begin dit jaar hebben wij Velo de Ville in ons assortiment, en daar zijn we best een beetje trots op! Niet alleen omdat het een super mooi merk is. Wij zijn ook in de regio een van de weinige fietsenmakers die Velo de Ville in het assortiment heeft! Velo de Ville heeft stadsfietsen en E-bikes van kwaliteit wat je van Duitsers kan verwachten: goed en betrouwbaar. Dit is wel te merken aan de kwaliteitscontrole die ze standaard uitvoeren op elke fiets die de fabriek uitgaat. Elk schroefje, boutje en moertje wordt gecontroleerd en moet vast zitten, geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn en Velo de Ville controleert of elke fiets wel naar wens is gebouwd. Bovendien testen zij elke fiets op veiligheid en kwaliteit. Zo heb koop jij altijd een fiets die tiptop in orde is!

Makkelijk samenstellen

De fietsen van Velo de Ville zijn gemakkelijk via hun online configurator samen te stellen. Kies je lievelingskleur, onderdelen en accessoires. Deze samenstelling kan je met ons doornemen, waarna wij hem voor je bestellen. In de winkel monteren wij hem af en kan jij genieten van de fietskilometers op je nieuwe fiets!

 

Liever hulp bij het samenstellen?

Dat is geen probleem! Kom gerust even langs bij ons in de winkel. Wij helpen je met het kiezen van het juiste frame, onderdelen en accessoires.

Meer weten over Velo de Ville?

Heeft u vragen of wilt u advies over Velo de Ville? Bekijk dan eens hun website www.velo-de-ville.com of kom langs bij ons in de winkel. Van Tol Sport is elke dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur geopend en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Lees ook

Aangepaste werktijden i.v.m. vakantie

Aangepaste werktijden i.v.m. vakantie

Woensdag 12 augustus sluiten we even niet aan uw fiets. Wij genieten namelijk even van een korte vakantie. Op donderdag 13 augustus zijn we gewoon weer open. Volgende week zijn we donderdag, vrijdag en zaterdag gesloten.

Lees meer
Iedere woensdag weer open

Iedere woensdag weer open

Door het coronavirus waren wij de afgelopen weken op dinsdag en woensdag gesloten, maar vanaf volgende week gaan we weer op woensdag open. Natuurlijk nemen wij de regels van het RIVM zeer serieus en hebben we wat voorzorgsmaatregelen getroffen om iedereen goed en...

Lees meer
Nieuw! De Cannondale Home Delivery

Nieuw! De Cannondale Home Delivery

In deze bijzondere periode zijn worden bijzonder creatieve oplossingen bedacht. Zo komt Cannondale met Direct Home Delivery. Je kan vanaf nu een fiets bestellen bij ons en deze rijklaar laten thuis bezorgen door Cannondale. Je hoeft dan niet eens meer je huis uit en...

Lees meer
Ga skaten met dit mooie Paasweekend!

Ga skaten met dit mooie Paasweekend!

Nu vrijwel alle sportverenigingen dicht zijn, de wielrenners op veel fietspaden worden gemeden en het komend Paasweekend heel lekker weer wordt bieden wij een mooi alternatief aan: Skaten. Even lekker een klein tochtje om een frisse neus te halen. Wij hebben een ruim...

Lees meer
Onze Ridley pagina is online!

Onze Ridley pagina is online!

Even kijken naar de modellen van Ridley, maar zijn wij gesloten? Vanaf nu is dat geen probleem! Sinds kort hebben we namelijk alle modellen van Ridley op onze website staan. Zo kan u in alle rust neuzen tussen de nieuwste modellen van dit Belgische topmerk. En als...

Lees meer